RİZE / PAZAR - Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm haftası programımıza davetlisiniz.

Nis

Okulumuz Rize de düzenlenen Bocce müsabakalarında il 2.si oldu. Öğrencilerimiz Azra GÖRAL, Nisanur ÖZTÜRK, Medine Çiçek ÜST ve öğretmenimiz Arzu BADEMOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

Nis

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda ilçe etkinliği düzenledik. Programda Roman kahramanları canlandırma, hikaye tamamlama,resim tamamlama, kitap okuma ve ebru etkinliği yapıldı.Programa Pazar Kaymakamı sayın Mustafa AKIN; İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK,  Şube Müdürleri Niyazi KOLOĞLU, MUhammede KAN, Zafer HAŞİMOĞLU ve çok sayıda okul müdürleri katıldı. Roman karakterlerini canlandıran öğrencilerimize, emeklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize, bu etkinliği düzenleyen Kütüphanecilik Kulübü öğretmenlerimiz Aslı Gülbüz'e, Neslihan Güner'e ve Necla Canca'ya teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Kütüphane Haftası kapsamında, Pazar İlçe Halk Kütüphanesinde Pazar Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen sanal gözlüklerle meslek tanıtımı etkinliğine öğrencilerimizle katıldık. Bu anlamlı etkinlik için Pazar İlçe Halk Kütüphanesine ve Pazar Gençlik Merkezine teşekkür ederiz.

Nis

Orman Haftası kapsamında Pazar Orman İşletme Şefliği çalışanları, Özel öğrencilerimizle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdiler. Özel öğrencilerimize bu güzel deneyimi yaşattıkları için Pazar Orman İşletme Şefliğine ve etkinliği gerçekleştiren öğretmenlerimiz M.Fatih KAZAN, Sümeyye KURT, Pınar AYRILMIŞ ve Merve FERAH'a teşekkür ederiz.

Nis

Veysel Vardal İlkokulu Öğrencilerimiz kütüphane haftasında okulumuzda bulunan kitap kafemizde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Orman haftası kapsamında da okulumuzda ağaç ve çiçek dikimi yaptılar. Minikleri okulumuzda ağırlamak çok keyiflidi.

Mrt

Okulumuz personeli olarak iftar programında bir aradaydık. Birlik, beraberliğimiz ve kurum kültürümüzün hep devam etmesi dileği ile.

Mrt

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencilerimiz Ramazan pidelerini hazırlayıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıttılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Aydın ZOROĞLU ve Sİbel BASA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Pazar Kaymakamlığı tarafından  Pazar Şehitlik Anıtında düzenlenen programa öğrencilerimizle birlikte katıldık. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu vatan için can vermiş aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Proje kapsamında Kutadgu Bilig panosu hazırlayan öğretmenimiz Aslı GÜLBÜZ'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Rize 'de yapılan Halk Oyunları Yarışmasına katıldık ve il ikinciliği elde ettik. Bu başarılarından dolayı ekibimize, çalıştırıcımız Hasan Ali FERAH'a ve Arzu BADEMOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

Mrt

Özel Eğitim Öğrencilerimiz Kaçkar Devlet Hastanesinde çalışan doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. Bizleri ağırlayan Kaçkar Devlet Hastanesi doktorlarına ve öğrencilerimizde bu farkındalığı oluşturmak için bu etkinliği düzenleyen özel eğitim öğretmenlerimiz M.Fatih KAZAN, Sümeyye KURT, Pınar AYRILMIŞ ve Merve FERAH'a teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ZAMANI DURDURANLAR fotoğraf yarışmasında öğrencimiz Medine Çiçek ÜST il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimize ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TÜFEKÇİ takdim etmiştir. Öğrencimizi kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal MArşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına bu güzel panoları hazırlayana öğretmenlerimiz Asuman AKPULAT, Neslihan GÜNER ve Aslı GÜLBÜZ' e teşekkür ederiz. Bu Vatan Toprakları İçin Canlarını Feda Etmiş Bütün Şehitlerimizi Saygı,Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

Mrt

Arınma ve rahmet ayı olan Ramazan ayına eriştik. Öğrencilerimizde Ramazan bilinci oluşturmak için okulumuz öğretmenleri güzel Ramazan panoları hazırladılar. Bu vesileyle Özel eğitim öğretmenlerimiz M. Fatih KAZAN, Sümeyye KURT, Pınar AYRILMIŞ ve Merve FERAH'a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muazzez TAFRALI'ya teşekkür ederiz.