RİZE / PAZAR - Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Özel Eitim öğrencilerimiz bu sefer kendileri mutfağa girerek annelerine yemek hazırladılar. Pizza, waffle ve çiğ köfte hazırlayan öğrencilerimiz anneleriyle yaptıkları ürünleri yediler. Yiyecek içecek öğrencilerine, öğretmenlerimiz Aydın ZOROĞLU, Sibel BASA'ya ve özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Yunus Emre ile ilgili pano hazırlandı. Edebiyat öğretmenlerimiz Asuman AKPULAT ve Aslı GÜLBÜZ'e teşekkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Ahmet Tahtakılıç Orta okulu Özel eğitim öğrencilerini okulumuzun mutfağında ağırladık. Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri ve öğretmenimiz Aydın ZOroğlu Sibel BASA önderliğinde özel eğitim öğrencilerimiz mutfağı deneyimleme fırsatı buldular. Sonrasında yaptıkları ürünleri afiyetle yediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Aydın ZOROĞLU ve Sibel BASA'ya teşekkür ederiz.

May

Mayıs doğumlu öğretmen arkadaşlarımızın doğum günlerini kutladık. İyi ki doğdunuz değerli okul müdür yardımcımız D. Yaşar AKSU ve her işini özveri ile yapan kıymetli öğretmenimiz Neslihan GÜNER.

May

Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu özel eğitim öğrencilerini okulumuza davet ettik ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin doyasıya eğledikleri, öğrendikleri ve bilgilerini pekiştirdikleri güzel bir gün oldu. Özel eğitim öğretmenlerimize ve palyaço gösterilerinden dolayı çocuk gelişimi öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Çedes Projesi ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsmaında öğrencilerimizle Pazar Adalet Sarayında Cumhuriyet Başsavcısı sayın Mustafa ERBAŞ'ı makamında ziyarette bulunduk. Bizleri makamında ağırlayan, adli işleyişle ilgili bilgiler sunan, öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren Cumhuriyet Başsavcısı sayın Mustafa ERBAŞ'a teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Pazar Belediye Başkanlığına Özel Eğitim öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte ziyarette bulunduk. Velilerimizin ve öğrencilerimizin yaşadığı problemlerin dile getirildiği ziyarette, çeşitli çözüm yolları üzerinde konuşuldu. Bizleri ağırlayan Pazar Belediye Başkanı Neşet ÇAKIR' a teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

May

Özel Eğitim öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak ve annelerinin yüzüne bir tebessüm kondurmak amacıyla öğrencilerimiz tarafından anneler günü kartı hazırlandı. Değerli Velilerimiz çok kıymetlisiniz. Anneler Gününüz Kutlu Olsun.

May

Özel Eğitim öğrencilerimiz Pazar Gençlik Merkezinde gönüllerince doyasıya eğlendiler. Pazar Gençlik Merkezi Müdürlüğüne ve personellerine teşekkür ederiz. Etkinliği düzenleyen özel eğitim öğretmenlerimiz M.Fatih KAZAN, Sümeyye KURT, Pınar AYRILMIŞ, Merve FERAH'a teşekkür ederiz.

May

Anneler Gününde İlçemizde esnaflık yapan, çalışan annelerimize öğrencilerimizle sürpriz hazırlayıp ziyarette bulunduk. Annelerimizin gülümsemelerine vesile olmak, mutluluklarına ortak olmak çok keyifliydi. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Muazzez TAFRALI'ya çok teşekkür ederiz.

May

Rize İl Mİlli Eğitim Müdürlüğü Genç Yazarlar ve Şairler Kulübü eserlerinin yayınlandığı Puli Edebiyat Dergisinde Öğrencimiz Nehir AVCI'nın "Hayal Kırıklığı" adlı eseri yayınlanmıştır. Öğrencimiz Nehir AVCI'yı ve Genç YAzarlar ve Şairler Kulübü öğretmenimiz Aslı GÜLBÜZ'ü tebrik ediyoruz.

May

Rize'nin tarihi,coğrafyası ve genel kültürüm ile ilgili düzenlenen bilgi yarışmasında ilçe 3.sü olduk. Öğrencilerimiz Samira AKTÜRK, Nehir KALYONCU ve Aleyna BAKOĞLU'nu ve öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenimiz Demet GÜLTEKİN'i tebrik ediyoruz.

May

Pazardaki bütün özel eğitim öğrencileri Fındıklı Gençlik Kampı ve Atatürk Parkında doyasıya eğlendiler. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Fındıklı Gençlik Kampı müdürlüğü ve personellerine çok teşekkür ederiz.

May

Sosyal Medya yararlımıdır, yoksa zararlımıdır, sorularına cevap aradığımız münazara düzenledik. Bu güzel etkinlik için Edebiyat öğretmenlerimiz Asuman AKPULAT ve Aslı GÜLBÜZ'e teşekkür ederiz.

May

Çedes kapsamında Nisan ayı değeri olan "Vefa " kavramını pekiştirmek amacıyla Fındıklı Huzurevini ziyarette bulunduk. Skeç gösterimi yaptığımız, büyüklerimizle birlikte şarkılar, türküler söyeldiğimiz, tecrübeler dinlediğimiz çok güzel bir etkinlik oldu. Bizleri ağırlayan Huzurevi yönetiimine ve geziyi düzenleyen öğretmenimiz Muazzez TAFRALI'ya teşekkür ederiz.